tiistai 22. helmikuuta 2011

Smooth Criminal


Lauantain vierailu meni ihan hyvin. Yhdelle matolle pääsi pisut ja nekin sanomalehden viereen... Mutta ei onneksi sille turkkilaiselle matolle. ;)

Koko tämän iltapäivän ja illan Rambo on juossut ihan hulluna ympäri kämppää. Remmikäyttäytymistä on harjoiteltu sisätiloissa, jos vaikka päästäisiin pikku lenkeille, kunhan nuo pakkaset tuosta (toivottavasti) alkavat kohta lauhtua.

Eilen Rambolla olikin jänniä hetkiä. Mentiin postilaatikolle hake
maan postia. Lumikasan päällä istui iso varis. Rambo tietty kovana jätkänä haukkumaan moiselle. Varista tosin ei kiinnostanut tippaakaan. Naapurin koira sen sijaan kuuli haukunnan ja tuli nurkalle haukkumaan. Ikinä en ole nähnyt Rambon liikkuvan niin kovaa, kun se ampaisi takaisin kotipihaan. Hain sen sitten roskiksen luota, kahden lumikasan välistä ja vein sylissä postilaatikolle. Oikein rohkeuden huipentuma. Tänään käytiin hakemassa posti ihan normaalisti, ilman naapurin pelottavia koiria tai hervottoman kokoisia variksia.

Liityin Pomeranian-foorumille, katsotaan tuleeko sinne kirjoiteltua mitään. Laitan linkin tuohon sivuun, jos joku muukin haluaa poiketa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti